Overslaan en naar de inhoud gaan

Maria Van Rillaer

Image

Liefste (Super)oma

 

Kom je?
We gaan vertrekken!
Ben je nu nog niet klaar?

 

3x het vuur checken
Je trok de deur dicht
Je draaide de sleutel om
3x schudden
Om met een gerust gemoed
Naar ons te komen…

 

3x de telefoon laten rinkelen
Om met een gerust gemoed
Te gaan slapen
Bij het thuiskomen…

 

Kom je?
We gaan vertrekken!
Je was al klaar…

 

Je vuur was uit
Je trok de deur dicht
Je draaide de sleutel om
Om met een gerust gemoed
Van ons te vertrekken…

 

Je sliep in
Met een gerust gemoed
Je kwam thuis…

 

Sofie

 

Covid19

Covid 19 herfstgolf

Coronamaatregelen - update 11 november 2021

 • Het Overlegcomité van woensdag 17 november herbevestigt de mondmaskerplicht in gebouwen van de erediensten en wel vanaf de leeftijd van van 10 jaar. 
  De nieuwe maatregelen gaan in op zaterdag 20 november 2021 en gelden voorlopig tot 28 januari 2022. Begin januari komt het Overlegcomité samen om de maatregelen te evalueren.

 • "In de gebouwen van de erediensten en de niet-confessionele levensbeschouwingen is het verplicht om een mondmasker te dragen, met  de volgende uitzonderingen:

 • Wanneer het dragen ervan onmogelijk is omwille van de aard van de activiteit, bijvoorbeeld voor de prediker tijdens de preek of voor de koorzangers tijdens de zang.
 • Om te eten of te drinken, bijvoorbeeld om water te drinken tijdens de uitoefening van de collectieve (ere)dienst of bij de koffietafel in het gebouw van de eredienst, aansluitend op de collectieve (ere)dienst."
 • De bisschoppen van België roepen intussen de gelovigen op ook de andere voorzorgsmaatregelen strikt te blijven opvolgen: handen desinfecteren bij het binnenkomen, niemand aanraken tijdens de diensten, extra voorzichtig zijn bij het ontvangen van de communie, voldoende afstand houden en de gebouwen goed ventileren. Wie niet gevaccineerd is, wordt nogmaals opgeroepen dat alsnog wel te laten doen.

 • Wij blijven jullie spirit voeden met
  • regelmatige vieringen
  • bezinningsteksten